BHVsite heeft als extra service voor haar cursisten
de verkoop van BHV materialen, zoals
EHBO-/Verbandkoffers, AED’s en brandblussers.

  • Wij zien de mensen graag goed getraind en in hun bedrijven de juiste BHV materialen aanwezig.
GELIJK AANMELDEN

Verbandkoffers

Brandblussers

AED’s

Onze verbandkoffers zijn goedgekeurd door Het Oranje Kruis en bevatten de materialen die de BHVers nodig hebben voor Eerste Hulp Bij Ongevallen. De inhoud van onze verbandkoffers wordt afgestemd op uw bedrijfsrisico’s en eventueel aangevuld met bedrijfsspecifieke materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oogspoelmiddelen, blauwe HACCP pleisters, koudekompressen, enz.

De verbandkoffers zijn een waardevol stuk gereedschap voor de BHVers in elk bedrijf. De inhoud is afgestemd op de lesstof in de trainingen die we geven. Wij kunnen voor u de inhoud van de verbandkoffers periodiek controleren, ze worden dan aangevuld volgens de nieuwste richtlijnen en verzegeld.

Wij hebben ervoor gekozen om uitsluitend kwalitatief hoogwaardige brandblussers in het assortiment op te nemen. Onze brandblussers worden in Duitsland geproduceerd met uitsluitend de meest bedrijfszekere onderdelen. Een brandblusser moet immers goed werken in geval van nood! Wij streven ernaar om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarom zijn de meeste brandblussers in ons assortiment verkrijgbaar in ECO uitvoering. Dit ECO-schuim is volledig biologisch afbreekbaar en de blussers zijn voorzien van het Milieukeurmerk.

BHVsite werkt voor de levering van blusmiddelen samen met Interflame brandbeveiligingen uit Heerhugowaard. Ook voor de periodieke keuringen van uw brandblussers en brandslanghaspels kunt u bij ons terecht, hiervoor is Interflame brandbeveiligingen Kiwa-NCP erkend onderhoudsbedrijf REOB. Dit staat voor Regeling Erkenning Onderhoudsbedrijven Blusmiddelen.

Een AED kopen is een maatschappelijk verantwoorde beslissing. Het doel van een AED is om het hartritme te herstellen en een leven te redden. De kwaliteit en werking van de AED zijn onafscheidelijk verbonden aan een succesvolle reanimatie. Voor de aanschaf van een AED kan BHVsite.nl u nauwkeurig informeren.

Hoe snel bent u bij de AED? Als stelregel wordt 6 minuten gerekend. Dit bepaalt het aantal AED’s die u nodig heeft om snel ter plaatse te zijn. BHVsite.nl kan u hier het juiste advies over en levert AED’s van onder andere:  Philips, Cardiac Science, Defibtech, Schiller.

Het gebruik van een defibrillator is een ingrijpende gebeurtenis. Het is van (levens)belang dat de reanimatie zo succesvol mogelijk verloopt. De instructie, tempo aanduiding van de hartmassage en ondersteuning spelen hierbij een grote rol.

Aanbieding brand materialen

Aanbieding AED en EHBO koffer

SPROEISCHUIM BRANDBLUSSER

6 liter sproeischuim type brandklasse A/B/F  voor € 110,00
2 liter sproeischuim type brandklasse A/B/F  voor € 65,00
Geschikt voor branden waar electra bij betrokken is. Mag niet ontbreken in/om uw huis, boot of caravan.

CO² blusser

5 kg geschikt voor vloeistof en electriciteit branden. Brandklasse B voor € 135,00

Blusdeken

120 x 180 cm prijs € 16,95
Mag niet ontbreken in uw keuken, caravan of boot

AED

In samenwerking met een van de grootste AED leveranciers van de Benelux doe ik de verkoop van AED’s. Alle waar naar zijn geld, dit geld ook voor AED’s.
Momenteel is een zeer goede AED in de aanbieding bij BHVSite.nl.

Philips HS1,

Voorzien van CE keurmerk. BHVsite.nl adviseert een onderhoud abonnement af te sluiten van € 198,00 per jaar voor het updaten en uitlezen van uw AED. Als extra attentie kunnen wij bij aanschaf van deze AED uw medewerkers een gratis AED training voor 8 deelnemers geven.

De prijs voor deze AED is € 1.189,00

EHBO BHV koffer

Voor elke plek een passende maat EHBO koffer. Compleet verzorgd en navulbaar.
Mag niet ontbreken in uw bedrijf, huis, auto, boot en caravan.

Van zeer goede kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd vanaf € 52,50.

De feiten

0
Geslaagde BHV
0
Geslaagde code95
0
Geslaagde VCA
0
Geslaagde Hoofd BHV

Wilt u meer informatie ontvangen?